Mattvätt Stockholm

Vi erbjuder golvvård

Med en enastående golvvård kan vi på Rent till 1000 i Stockholm ta oss ann alla typer av golv, även stengolv! Dessutom underhåller vi golven för att förebygga mot slitage, detta i sin tur leder till en billigare golvvård i längden. Genom säkra och effektiva metoder kombinerat med kvalitativa produkter ser vi till att ditt golv får en först klassig behandling. Vi vänder oss främst till er som befinner er i och omkring Stockholm, välkommen att kontakta oss!

Golvvård & lokalvård kring Nacka, Haninge och Stockholm med omnejd

Före

Efter

$
Mattvätt Stockholm

Möbelrengöring & Mattvätt Stockholm

Vi rengör fasta kontorsmattor och platsbyggda möbler i Stockholm med omnejd. Med vår mattvätt får du rena och fräscha mattor utan några spår av smuts. Vi kan även impregnera så att smuts och fläckar får svårare att tränga in i materialet. Vill du veta mer om vår mattvätt och möbelrengöring? Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer! Vi på Rent Till 1000 är det självklara valet när du behöver mattvätt i Stockholm.

Och LOKALVÅRD

Här på Rent till 100 har vi lång erfarenhet av rengöring och underhåll av olika innemiljöer, vi vet vad som krävs för att skapa en trivsam innemiljö helt enkelt. Vi erbjuder bland annat kontorsstädning, lokalvård åt företagskontor, BRF-förening och offentliga fastigheter runtomkring Stockholm. Ni vet väl att en bra utförd städning av kontoret ger en ren och fräsch lokal som både ökar trivseln men även minskar spridningen av bakterier? En ren lokal ger även ett bra första intryck hos besökare och eventuella kunder. Har ni mattor i lokalen också? Då kan vi erbjuda en helhetslösning med mattvätt och lokalvård. Smidigt, enkelt och alltid med utmärkta resultat.
Kontakta oss redan idag och boka din tid för en skinande ren lokal.

Dina experter på Mattvätt, lokalvård & golvvård i Stockholm

Gratis personligt möte

Det blir som vi heter, Rent till 1000!
När du vänder dig till oss och vårt städföretag får du ta del av ett proffsigt team med lång erfarenhet i branschen. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och din lokals behov och tar fram ett koncept för att skapa en trivsam inomhusmiljö. Vårt städföretag arbetar runtomkring Stockholm i bland annat Nacka och Haninge med omnejd.

Jan Lind

070-542 71 31

INFO@renttill1000.se