Stoppa springmask

MED VÅR UNIKA OCH SNABBA desinficeringsmetod RENGÖRS miljöer EFFEKTIVT

Vi hjälper dig stoppa springmask

Springmask är en vanlig och helt ofarlig tarmparasit. Parasiten är vanligast hos barn men kan även drabba vuxna. Det uppkommer genom att man får i sig ägg genom munnen, äggen tar sig vidare ner i kroppen och blir maskar i mag-tarmkanalen för att sedan lägga nya ägg alldeles utanför ändtarmsöppningen. Dessa ägg kan i sin tur smitta andra genom ytor, leksaker, fingrar, sängkläder och underkläder. Man kan smitta sig själv och andra.

Vi hjälper dig med första steget, att eliminera de bakterier och ägg som finns i lokalen eller hemmet.

Rent till 1000 AB är ett företag som hygiensäkrar känsliga miljöer genom att förhindra och stoppa uppkomsten av bakterier och parasiter som exempelvis springmask. Vi använder en revolutionerande metod som effektivt eliminerar bakterier, virus och sporer där traditionell städning vanligtvis inte kommer åt. Metoden vi använder är godkänd av Statens Provningsanstalt med flera.

Rent till 1000 AB är ett komplement till din befintliga städning och vi erbjuder abonnemang där vi efter behov och överenskommelse gör regelbundna besök på ditt företag för att desinficera och förebygga bakteriefloran till ett positivt värde. Även om ni inte är avtalskund så kan ni kontakta oss vid utbrott av springmask för att få hjälp med att stoppa eller förhindra spridning.

Självklart hjälper vi även till vid andra bakterie- och virusutbrott, det kan du läsa mer om här!

Vi på Rent till 1000 AB prioriterar människors hälsa, och det är vi säkra på att du också gör!

Hygiensäkra din arbetsplats idag!

Stoppa springmask
LifeClean ytdesinfektion är en bred mikrobicidal lösning med sporicidal effekt

Fram tills nu har det inte funnits något effektivt sätt att avdöda Clostridium difficile sporer. LifeClean är en banbrytande ytdesinfektion i en klass för sig som visar en mycket hög avdödning av Clostridium difficile. Därutöver visar LifeClean ett fullgott skydd mot andra allvarliga patogener så som MRSA, ESBL, VRE, Pseudomonas aeruginosa, Acinetobacter och Norovirus.

 • Bekämpar till exempel bakterier, virus, mögel, dålig lukt kvalster och vägglös.
 • 50 kvadratmeter avverkas på 5 minuter.
 • Medlet är skonsamt för miljön.
 • Medlet har en mild och behaglig doft.
 • Ingen eftertorkning krävs.
 • Ofarligt att andas in.
 • Desinficerar ytor snabbt och effektivt med minimal användning av vätska.
 • Ingen korskontaminering av bakterier från trasor, moppar och andra städprodukter.
 • Täcker alla ytor till 100 % och kryper in i varje vrå, innanför lister, sprickor etc. Minimerar risk för smittspridning på arbetsplatsen, till exempel springmask. Man eliminerar bakterierna på 60 sekunder.
 • Lokalen kan beträdas direkt efter behandling.
 • Ladda ner faktablad

Gratis personligt möte

Det blir som vi heter, Rent till 1000!
När du vänder dig till oss och vårt städföretag får du ta del av ett proffsigt team med lång erfarenhet i branschen. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och din lokals behov och tar fram ett koncept för att skapa en trivsam inomhusmiljö. Vårt städföretag arbetar runtomkring Stockholm i bland annat Nacka och Haninge med omnejd.

Jan Lind

070-542 71 31

INFO@renttill1000.se