Våra tjänster

GOLVVÅRD

Hos oss på Rent till 1000 behandlar vi alla typer av golv med vår enastående golvvård. Även stengolv! Vi underhåller också golven vid behov för att undvika slitage vilket genererar till en billigare golvvård i längden. Vi vänder oss främst till er som befinner er i Haninge, Nacka och även andra delar av Stockholm.

Golvvård & lokalvård kring Nacka och Haninge med omnejd

Före

Efter

$

MATT- OCH MÖBELRENGÖRING

Vi rengör fasta kontorsmattor och platsbyggda möbler i Haninge med omnejd.. Vi kan även impregnera så att smuts och fläckar får svårare att tränga in i materialet.

LOKALVÅRD

Golvvård & kontorsstädning i Haninge, Nacka & övriga Stockholm

Vi har lång erfarenhet av rengöring och underhåll av innemiljöer. Vi erbjuder kontorsstädning, lokalvård åt företagskontor, BRF-förening och offentliga fastigheter i Haninge och övriga Stockholm. Ni vet väl att en bra kontorsstädning ger en ren och fräsch lokal som ökar trivseln?

Kontakta oss

Det blir som vi heter, Rent till 1000!
När du vänder dig till oss och vårt städföretag får du ta del av ett proffsigt team med lång erfarenhet i branschen. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och din lokals behov och tar fram ett koncept för att skapa en trivsam inomhusmiljö. Vårt städföretag arbetar i Storstockholm bland annat Nacka och Haninge med omnejd.

Jan Lind

070-542 71 31

INFO@renttill1000.se