Våra tjänster

Kontorsstädning, mattvätt & Golvvård Nacka, Haninge och hela Stockholm

GOLVVÅRD Stockholm

Vi på Rent till 1000 i Stockholm behandlar alla typer av golv med vår enastående golvvård. Även stengolv! Vi underhåller också golven vid behov för att undvika slitage vilket genererar till en billigare golvvård i längden. Med säkra och effektiva metoder kombinerat med kvalitativa produkter ser vi till att ditt golv får en utmärkt behandling. Vi vänder oss främst till er som befinner er i Haninge, Nacka och även andra delar av Stockholm.

Golvvård & lokalvård kring Nacka, Haninge och Stockholm med omnejd

Före

Efter

$

MATTVÄTT OCH MÖBELRENGÖRING

Vi rengör fasta kontorsmattor och platsbyggda möbler i Stockholm med omnejd. Med vår mattvätt får du ren och fräscha mattor utan några spår av smuts. Vi kan även impregnera så att smuts och fläckar får svårare att tränga in i materialet. Vill du veta mer om vår mattvätt och möbelrengöring? Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

LOKALVÅRD

Golvvård & kontorsstädning i Haninge, Nacka & övriga Stockholm

Vi har lång erfarenhet av rengöring och underhåll av innemiljöer. Vi erbjuder kontorsstädning, lokalvård åt företagskontor, BRF-förening och offentliga fastigheter i Haninge och övriga Stockholm. Ni vet väl att en bra kontorsstädning ger en ren och fräsch lokal som både ökar trivseln men även minskar spridningen av bakterier? En ren lokal ger även ett bra första intryck hos besökare och eventuella kunder. Kontakta oss redan idag och boka din tid för en skinande ren lokal. 

Gratis personligt möte

Det blir som vi heter, Rent till 1000!
När du vänder dig till oss och vårt städföretag får du ta del av ett proffsigt team med lång erfarenhet i branschen. Tillsammans går vi igenom dina önskemål och din lokals behov och tar fram ett koncept för att skapa en trivsam inomhusmiljö. Vårt städföretag arbetar runtomkring Stockholm i bland annat Nacka och Haninge med omnejd.

Jan Lind

070-542 71 31

INFO@renttill1000.se